Rólunk

 

                Családi vállalkozásként 1983-ban Édesanyám indította útjára a céget, ami függöny, lakástextil kiskereskedelemmel foglalkozott. Ennek köszönhetően, már gyerekkoromban körbevettek a szebbnél szebb anyagok, textilek, melybe azonnal beleszerettem. A textilek és a lakásdekoráció iránti szenvedélyem, már gyerekkoromban elkezdődött és azóta is töretlen. Rendszeresen járok szakmai kiállításokra, kurzusokra, képzésekre, hogy az ott szerzett tudásommal, és sokéves tapasztalatommal a legjobbat tudjam nyújtani ügyfeleimnek.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, mára már túlléptünk az egyszerű kiskereskedelmi értékesítésen és teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani. Igyekszünk maximálisan kielégíteni ügyfeleink igényeit akár magánszemélyként, akár vállalkozóként, otthona, irodája, vendéglátó egysége, vagy rendezvénye dekorálásában kér segítséget.

Az otthon dekorációs elemek nélkül olyan, mint egy elnagyolt festmény. A lakásdekoráció adja meg a hangulatot, általuk válik a lakásunk otthonná, ami miatt jó hazaérkezni.

Minden ember más, másként viselkedünk, más dolgok fontosak, másképp öltözködünk, máshogy hordjuk a hajunkat, stb,. Ez a másság megmutatkozik otthonunk berendezésén is. Az otthonunk is megmutathatja saját egyéniségünket, a színekkel játszva pedig úgy alakíthatjuk a hangulatot, ami a számunkra a legmegfelelőbb.

Van, akinek konkrét képe van arról mit szeretne látni, mikor hazaér, de van olyan is aki nem tudja eldönteni, mert nem látja, nem tudja elképzelni maga előtt a képet, vagy egyszerűen csak azt nem tudja mi passzolna leginkább a személyiségéhez és az otthonához, bútoraihoz. 

Minden esetben tudunk segíteni.

  • Amennyiben határozott elképzelése van, mi megvalósítjuk,
  • ha bizonytalan segítünk a döntésben,
  • de ha nem tudja mi illik Önhöz, lakásához, irodájához, akkor megkeressük a legjobb megoldást.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, bizton állíthatom nincs olyan, amit nem tudunk megoldani. Folyamatosan követjük a trendeket, mind az anyagok, színek, és a megoldások terén.

Így kínálatunkban a legújabb, trendi színek ugyanúgy megtalálhatók, mint a klasszikus, romantikus, egyszínű vagy mintás anyagok vagy a hőszigetelő blackout, vagy éppen a trendi sávroló, illetve minden újdonság, ami megjelenik a piacon. Legyen bármilyen stílus, szín, anyag, megoldás, ha nincs a kínálatunkban utánajárunk és beszerezzük.

Az elmúlt időszakban, az igények szélesebb körű kielégítése érdekében bővítettük a termékkategória kínálatunkat is. Így a lakástextil mellett már az elképzelt tapétát és szőnyeget is megvásárolhatja nálunk.

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat.

Remélem hamarosan elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk Önt.

Amennyiben kérdése van, az oldalon feltüntetett elérhetőségeken várjuk megkeresését.

 

Üdvözlettel,

Gyarmati Beáta

Tulajdonos