Blog

2019 színe a living korall

2019.04.06 20:37
2019 színe a living korall

2019 színe a Living Korall

A 2018 év lila színe után, egy sokak által kedvelt szín kerül fel a év színei közé. Jól kombinálható pasztell színekkel. Harmonikus a szürke világosabb árnyalataival, és a türkizzel igazán ütős kombó, friss és lendületet sugárzó kettős. Érdekes lesz vele alkotni.

                   KORALL (vöröses narancssárga)

Szimbolikus jelentése: szeretet, empátia, önmagunk szeretete. Jó függőségi viszony kialakulása, a függetlenség megmaradásával. A tenger koralljai is így élnek: együtt, de külön. A korall személynek nagyon jó érzéke van a közösség és a kölcsönös kapcsolódás iránt (a korall ásványként tükrözi ezt úgy, hogy elveszti a színét, ha eltávolítják abból a környezetből, amelyben nőtt).
Érzelmi jelentése: segít a rossz kapcsolatok, félelmek elengedésében, a viszonzatlan szerelem, szeretet feldolgozásában, feladatok, terhek szeretetteljes elfogadásában. A boldog szerelem színe.

A lakberendezés sem maradthat le a divattól, így az év színe otthonunkat is vidámabbá varázsolhatja. Én biztos nem fogom tudni megállni, hogy legalább egy (két ????) korall színű kiegészítőt ne csempésszek be a lakásba.

Te hogy vagy vele?

   

 

De aki most tervezi az esküvőjét, és kedveli ezt a színt, az is könnyen elcsábulhat, hiszen már a dekorációs termékeket is megfertőzte a korall őrület.